Alla inlägg under februari 2014

Av Thea - 22 februari 2014 23:03

....

 

 

Heej! Hahaha♥ Lyssnar fortfarande på Ke$ha förstår nii om ni läste den andra bloggen   Vill ni veta vad den heter eller?;o OKEJ;*

 

 

Timuvllstar.Bloggplatsen.se

 

 

Bloggen är fylld med olika saker, om 2 olika tjejer med varsitt liv!

 

Ja, jag har 4 systrar, och 4 för mycket..! Att ha 4 systrar som retas/skriker/petar/stör en är som att åka till helvetet fram och tillbaka..   Pallar INTE MED 4 ST!!! EFTER MIG FICK DET TA STOPP ELLER NÅGOT   Idag var första dagen jag och Sara började Med Timuvllstar, och vi har redan fått 6 pers som har kollat på bloggen!:D Jätte glad för det;* Tack så skiit mycket!

 

//Thesan♥

Av Thea - 21 februari 2014 18:19

Är hos Alicia?Vi har kollat på tv, spelat och ny ska vi leka att hon är min psykolog..
- Vad har du för problem? Säger Alicia
- Att det här rummet ser läskigt..
- Vad är det du fruktar?
- Att det hära rummet blinkar
-Beskriv dig själv med ett ord.
- Galen
- ahur tycker du att det är när du är hemma?
- Galet..
- Är det något som gör dig äcklad?
-Ja, mina systrar..
- Vad är det dom gör?
- Skriker som babianer
- Vad är det du ongrar?
- Att jag kommit hit..
- Varför?
- För det blinkar..
- Säg ett namn du inte gillar
- Sofijah..
- Sofijah? Varför?
- För jag gillar inte det namnet..

- Vi har kommit fram till ett resultat: Din galna syster som skriker som en babian som heter Sofijah som bor i mitt rum är det värsta som kan hända dig!
Bilden är på lamporna som blinkar..

Av Thea - 18 februari 2014 22:26

Haha, inte haft så mke att göra idag ni vet;* Varit på skälby med småtjejerna och mamam och pappa. Lite chill där. Va hos Alicia igår! Jag lärde mig eller vad jag ska säga att äta gröt! Gillar inte de vanligtvis:/ men deras gröt???I Love It??? nejmen..!

Har inget att göra just nu! Ellen och Arnel kom hem igårbflresten? Fick godis! Seriöst dom hade med sig en resväska hem som dom hade köpt där.. jag lovar minst lika stor som halva din säng du som läser! De har bara gått 4 minxD palla göra något mer ikväll.. ALICIA SOVER SÅ JAG FÅR LEVA ENSAM IKVÄLL D: Haha.. jaja, dricker lite vatten i min säng och kikar lite;) hejdå har inget mer att skriva till dig som läser!;D Bye Bye?;*!

XD

Av Thea - 17 februari 2014 18:28

Haha! På förra inlägget så menade jag JONNA INTE JONA   Asså skit tråkigt.. HAHA!

LÄ LÄ LÄS Varje daG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OKEJ SKA HA CAOS LOCK PÅ NUxD!



FREACAT!XD!

 



HEJDÅ, HAR INGET MER ATT SKRIVA TILL ER NU!;* BYE BYE♥


//THEA MER SÅ KALALD I VÄNNERS VÄRLD TEDDY/TEDDISH♥

Av Thea - 16 februari 2014 20:56

HEEJ!

 

Haha, har skit tråkigt. JONA LÄSER BLOGGEN  Haha, Jonna är beroende av kebab..

Iallafall, ska till Alice imorgon;* Kommer dit typ vid 09:00.. Och jag vaknade runt 11:00 tiden   Fick 40 OLIKA läsare förra månadenxD♥ Tack för de!

Tuwa gick fram till mig och skulle sägaGodnatt och krama mig.. Då kom jag och tänka på när vi pratade om zoombies igår, Apprå på zoombies liksom   Nejmen.

Har SKIT tråkigt somsagt igen, så skriv i kommentaren om ni har en blogg så jag kan kolla in den!:) Hejdå!

 

 

Efterlängtande kramar från Thea♥





Av Thea - 15 februari 2014 23:38

Sent inlägg för idag/ikväll:// Men glad alla hjärtans dag i efter skott eller vas jag nu ska säga. Jippie! Sportlov, ska bowla,simhallen, sova över, skridskohallen osv. Ska ha jätte kul? Har lånat två nya böcker från bok bussen igår!:) Längtar så och teddy börjar skolan???Teddy böckerna är så himmla bra! De är dom ända häst böckerna jag gillar ärligttalat! SAKNAR ALICIA OCH KLASSEN D: Vad ska mangöra om man sknar någon/några? Känns konstigt att inte träffa dom på ungeför en vecka!^.^ Hoppas på de bästa ifl?Jahopp, mamma sitter med sina nagel grejer och ficksar occh donar! Jaha! Säger väl godnatt? Och önskar er som sja ha en lite längre uppe kväll: Ha de fint resten av kvällen? Snart kommer nog Ostbågen och Arnel hem:D Saknar såå när vi tre kollade på film och annat! Ostbågen, om du ser detta och läser för Arnel så önskar jag er godnatt? Och att jag saknar er jätte mycke! Kom hem snart!;**

//Godnatt Theddish?

Av Thea - 12 februari 2014 19:36

                                                          Hejdå Elen♥    

 

 

Hej, jag igen♥Vem annars??;) Idag så är det en speciell dag! För att Ellen och Arnel åker till London i en vecka typ, och de känns som om de kommer hända något! De känns verkligen som de♥Ellen kommer säkert läsa min blogg får jag hoppas!! Så Ha de Gott Ellen Och Arnel. Vi kommer sakna er jätte mycke♥Så: VAR FÖRSIKTIGA!!!    

 

 

                                                                             Dagens Låt!  

 

 

Haha! Idag är de ingen Nightcore, idag är de ansiktet- Äckligt, 17 år-Maggio tjejen du vet;)Ehhm,   msp   typ   Typ bara de! De var de ända om musiken idag!

 

 

                                                                       NO SHIT!

 

Nej jag är ingen Beliber, eller 1D:are eller vad ni kallar er själva om ni är de. Bäddade sängen idag, med min andra syster.

Ni-: NÄE! ÄR DE SANT?! DU GÖR JU ALDRIG NÅGOT SÅNT!!

JAG-: Haha! trodde ni inte de?? Asså LÄGG AV??XD

 

                                                        Hejdå mina små söta och sköna♥ 

 

 

Ja, de blev ett långt inlägg idag!*_* Vi ses nästa gång med ny information om bloggen och lite smått och gott från mitt liv! Nu vill jag bara önska er en härlig kväll:)!  Om du skulle bry dig så kolla in detta stället: Happymolly100.bloggplatsen.se ! JA, de är Ajjans blogg och den är jätte bra om jag får säga de själv   Så hejdå Alla fina och värda♥Sov gott och dröm sött♥Godnatt Ellen Och Arnel, Älskar typ er♥

Av Thea - 7 februari 2014 20:36

Hej Hej jag har inget speciellt att skriva om idag♥Men imorgon ska jag till ett kalas, man ska vara utklädd till en katt, så de går nog bra!   JAA! Precis, jag har börjat med stretchng igen  Ja jag stretchar lite vid datorn just nu, men de är kul! 


Har sminkat mig för tillfället, för min kompis ville de  Jag liknar min äldre syster säger mamma och pappa, och säkert alla andra som jag känner som ser mig sminkad!:) Ska till simmhallen med pappa, och småtjejerna! Vi ska ha de lite kul i i simmhallen igen! (Jag är där typ 4, 5 gången i rad!) De ska bli jätte kul imorgon   Borde jag blogga mer?;o Jag tycker jag bloggar omöjligt mycket♥♥♥ Har inget mer att skriva om babes, hejdå harre gött i helg nu! OCH ÄT INTE FÖR MYCKET AV: Chipc, godis, pizza osv, herrå♥

Presentation


Välkommna och kolla in här!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad ska jag och min syrra köpa för något?
 En iPad
 En dator
 En tv
 En iPad Mini
 En telefon
 En plattång

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv om vad ni tycker om min blogg!:)


Ovido - Quiz & Flashcards